Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Ålesund & Sunnmøre ÅLESUND

Teatret vårt - Livet i tre versjoner

Overview

Komedie om tidsklemma og kaosteori
Når den ressurssterke kjernefamilien åpner dørene til sitt stilsikre hjem slår borgerskapets sjarme sprekker. Kvelden utspiller seg tre ganger – med ulikt utfall hver gang; morsomt og gjenkjennende i samme stund.
Henri er midt i - eller er det etter - leggetid for Arnaud som er seks år og vil ha sjokoladekjeks. Kanskje kan han roes med et halvt eple? Sonia er ikke enig om strategien og gutten har tross alt pusset tennene. Plutselig ringer dørklokka og der står Henris sjef med sin kone. En dag for tidlig!
Henri er klar for å stige i gradene som astrofysiker, - å invitere til middagsselskap er en nøye kalkulert plan. Hva nå? Det er bare sjokoladekjeks og saltstenger i kjøkkenskapet. Godt de har noe vin stående. Den i utgangspunktet sjarmerende samtalen avdekker etter hvert ulike undertrykte følelser … og snart er det tomt for saltstenger.
I spennet mellom de store spørsmålene om verdensrommet og våre små dagligdagse problemer er vi etterlatt til tilfeldigheter. Små endringer i humør og temperament endrer ikke bare denne kvelden, men også fremtidsutsiktene for både karrierer og familien. Intellektuelle, psykologiske og forføreriske strategier brukes i maktkampen som utspiller seg, og både kjønnsrollemønster, karrierejag og foreldrerollen dissekeres med situasjonskomikk og hverdagsironi.

  • Last Updated: 06.01.2020
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

ti. 21. april 2020 19:00 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Teatret vårt - Livet i tre versjoner
Your Recently Viewed Pages