Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Ålesund & Sunnmøre Ålesund

Teatret Vårt - Romeo og Julie

Overview

Romeo & Julie
En teatereksplosjon om det sinnssyke vi kaller kjærlighet

Romeo og Julie ... & Jonas & Nina & Anna & Per & Joseph & Ghandi & moren din & rektor på ungdomsskolen & hun du gråt over i fire uker sammenhengende & han japanske samuraien som hadde et godt øye til nabojenta & alle som ga opp & alle som trodde på noe større, noe vakrere.

Romeo & Julie er en forestilling om dem alle. Om den ene store tingen som binder oss alle sammen, til alle tider. Og ikke minst om to tenåringer som snubler inn i hverandre, og hva som skjer når det føles som om hele verdenshistorien er imot dem.

Romeo & Julie er teater og fest; en eksplosjon av en forestilling full av video, musikk, kostymer, humor, dansing, grining, flørting og en følelse av å være midt i hele verdenshistorien. Med Sara Fellman og Lars Rydjord i tittelrollene tar vi med publikum på en maksimalistisk og helhjertet beskrivelse av hva denne sinnssyke kjærligheten er og har vært, til enhver tid.

Historien om verdens mest berømte kjærestepar ble skrevet av William Shakespeare for over 400 år siden! Men kjærligheten blir aldri gammel. Romeo & Julie viser oss hva kjærlighet, lengsel, drømmer og tap betyr i vår tid.

  • Last Updated: 21.08.2019
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

on. 25. september 2019 19:30 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Teatret Vårt - Romeo og Julie
Your Recently Viewed Pages