Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Ålesund & Sunnmøre Stranda

Teatret Vårt - Tjalve og Roskva

Overview

Tjalve og Roskva

Det store kappløpet

Tjalve og Roskva forbereder seg til et stort kappløp. Tjalve er en av de raskeste til å løpe, men plutselig blir han så redd for å tape at han ikke vil være med i løpet likevel.

Da kommer Roskva til å tenke på den gangen de var med Tor med hammeren til Utgard. Tor ville utfordre jotnene, slik at det en gang for alle skulle bli klart for hele verden hvem som var sterkest, raskest og smartest av dem alle. Jotnenes hersker, Utgards-Loke verdiget dem nesten ikke med et blikk da de kom for å utfordre jotnene. Og hvem var det Tor valgte til å løpe om kapp med Huge? Jo, Tjalve. Og da var ikke Tjalve redd for å tape i det hele tatt.

Myter er evig aktuelle. De forteller oss ikke bare om for lenge siden eller i gamle dager. Myter har en egen verdi som når vi setter dem inn i vår tid kan holdes opp og fortelle om alltid og hver gang. Bli med Tjalve og Roskva inn i den norrøne mytologien – til den gangen guden Tor tok med seg to menneskebarn til Utgard for å kjempe mot jotnene; de store kjempene.

Norrøn mytologi møter vår tid i denne lekne og morsomme forestillingen fylt med fart og spenning for hele familien fra 6 år.

  • Last Updated: 16.02.2018
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

fre 11. mai 2018 18:00

See All
Teatret Vårt - Tjalve og Roskva
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad