VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland HAUGESUND

TEKST NR. 6 // BAKSAAS + HØYER

  • Festiviteten Haugesund Konserthus, Knut Knutsen O.A.S gate 4, Haugesund
  • +47 52744545
  • 8. april 2021
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Baksaas + Høyer

Dette er en duo med to ganske ulike artister: Den ene er poet, den andre en DJ. Sammen utgjør de et band som utfordrer grenser. Deres organiske fremstilling av rap og spoken word, house og techno, har eksplodert hjerner rundt i Norge det siste året. I 2019 ga de ut det monumentale dobbeltalbumet «Til alt ute».

Fredrik Høyer er en jazzpoet fra Drammen, som også har blitt kjent som fremadstormende dramatiker, gatekunstner og skuespiller, blant annet fra forestillingen «Grønlandsūtraen» på Nationaltheatret.

Bendik Baksaas er en av landets mest karaktersterke elektroniske musikere. En minimalist til beinet. Med trommemaskin og sampler, har han utviklet en spillestil der lekenhet og presisjon lar detaljene være hovedattraksjonen. I 2018 mottok han Osloprisen for Årets album med plata «Duets».

Spotify: https://spoti.fi/35myRhf

TEKST – EN PROGRAMSERIE PÅ FESTIVITETEN

Vi har gleden av å presentere vårt konsept TEKST, der vi inviterer noen av landets fremste poeter og artister til å gjøre opplesninger utenom det vanlige.

Målsetting

Den viktigste hensikten med programserien er å tilby tekstformidling av høy kunstnerisk kvalitet.

På et overordnet nivå håper vi å øke bevisstheten om språk, litteratur og tekstformidling. Altså ting som er tett forbundet med identiteten vår, både som enkeltmennesker og samfunn. De fleste har antagelig sangtekster og dikt som er viktige for dem, uten at det er noe de tenker over i hverdagen, og det ønsker vi å gjøre noe med.

Det norske språket er inne i en brytningstid, både hva angår form og innhold. Som et regionalt kulturhus har vi en klar ambisjon om å delta i denne utviklingen, ikke minst ved å bidra til spredning og fornyelse.

Tekst mottar støtte av både Kulturrådet og Rogaland fylkeskommune.

  • Last Updated: 27.10.2020
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

to. 8. april 2021 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TEKST NR. 6 // BAKSAAS + HØYER
Your Recently Viewed Pages