Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Teksti-TV 666

Overview

Må ikke forveksles med det tekst-tv du husker fra gamle dager.

Det finske indie-punk-kollektivet Teksti-TV 666 spiller raske, grenseløse punklåter, ispedd krautrock-repetisjoner, shoegaze og sporadiske proto-metal-riff. Sømløst blander de kunstrock i samme landskap som for eksempel Neu! med klassisk, catchy garagerock.
Tekstene omhandler emner som arbeidsledighet, idioter som ruser seg på makt og naboer som pusser opp. Og selv om de synger på morsmålet sitt, gjør energien deres det meste forståelig – også for dem som ikke er spesielt stødige i finsk.
Syvmannsbandet sparer ikke på gitarene, verken i lyd eller antall: De spiller med fem (av og til seks) gitarister på scenen, hvor flere av dem er vokalister i tillegg. De har også, ifølge seg selv, «en av de sykeste trommisene i hele verden».
Teksti-TV 666 har opparbeidet seg et rykte som et solid live-band. De skildrer konsertene sine som «en tung-men-myk vegg av støy» og «en fargerik eksplosjon i sakte film», og tar med seg en fest uansett hvor de reiser.

  • Last Updated: 23.05.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

fr. 3. juni 2022 22:00 23:15

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Teksti-TV 666
Your Recently Viewed Pages