Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Skien

Telemark Kammerorkester med David Friedmann Strunck

Overview

Telemark Kammerorkester gjester Ibsenhuset med et vidtfavnende og spennende program. Sammen med kveldens solist, David Friedemann Strunck på obo, inviterer de til en kveld med et repertoar bestående av verker av kjente og noen mindre kjente komponister.
Publikum vil også få høre verk av Stravinsky, CPE Bach og Arvo Pärt.

Vivaldi og Karabey
Telemark Kammerorkester (TKO) under ledelse av Lars-Erik ter Jung, presenterer et spennende og vidtfavnende program med verk av kjente og mindre kjente komponister. Orkesteret har med seg David Friedemann Strunck (Oslo-Filharmonien, Oslo Kammerakademi) som solist i Vivaldis Obokonsert. Strunck er også solist i et nytt verk for obo og strykere, skrevet spesielt til Strunck av den tyrkiske komponisten Mert Karabey.
På grunn av den politiske situasjonen i dagens Tyrkia er det vanskelig for Karabey å få fremført sin musikk, så TKO er glade for å kunne presentere hans musikk i Norge.

Jan Erik Mikalsen
TKO ga nylig ut innspillingen «Chasing Strings» med verk av Mikalsen, Asheim og Åm, og har med verket «Munchsonaten» av Jan Erik Mikalsen på konserten i Ibsenhuset. Jan Erik Mikalsen er av de fremste blant den nye generasjonen norske komponister, og hans verk er fremført av alle de norske symfoniorkestrene.

Peer Gynt-salen, småbord, unummererte plasser
Konserten varer ca. 1 time og 30 minutter, inkludert pause.

Priser Ordinær: 300,-|
Barn: 150,-|
Student: 150,-

  • Last Updated: 05.06.2018
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

søn 9. september 2018 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Telemark Kammerorkester med David Friedmann Strunck
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad