VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark PORSGRUNN

Telemark Symfoniorkester og John Beech (orgel)

  • Østre Porsgrunn kirke, Kirkebakken 26, Porsgrunn
  • 14. november 2021
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Telemark Symfoniorkester har en lang og rik historie, og er en selvskreven del av fylkets kulturliv. Orkesteret bidrar til å utvikle et sterkt miljø for klassisk musikk, hvor amatører og profesjonelle kan samles om musikk til glede for seg selv og publikum. Vi arrangerer egne konserter, og samarbeider med lokale kulturkrefter, så som kirker, kulturskolene, musikklinjen ved Skien videregående skole og flere kor. Under pandemien har vi ikke sittet stille, og hadde orkesteret mange zoom-øvelser på nettet. Nå er det veldig hyggelig å endelig fremføre en konsert igjen, alle sammen, og i en av de fineste kirkene i fylket vårt!

John Beech flyttet til Norge i 1999 etter sin organistutdannelse ved Royal Northern College of Music i England. Mellom 2005 og 2010 var har organist i Solum og Kilebygda og arbeidet som vikar i Skien Kirke, før han bli ansatt som kantor i Østre Porsgrunn Kirke.  John har vært aktiv som både solist og akkompagnatør for orkester og kor både i Norge og i utlandet.

En stor takk til
Porsgrunn menighet vil gjerne gi et stor takk til Sparebank 1 stiftelsen, Sparebank 1 Telemark-Grenland, og Kulturdepartementet for sine mektige gaver til orgelprosjektet. Porsgrunn menighet også ønsker å takke Opplysningsvesenets fond, Sparbanken Sør og Porsgrunn Kommune for sine økonomisk støtte til programmet under orgelfesten.

  • Last Updated: 06.09.2021
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

sø. 14. november 2021 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Telemark Symfoniorkester og John Beech (orgel)
Your Recently Viewed Pages