VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

Terje Espenes og Namsos Allstar/Bruce Springsteen

  • Bogavegen 10
  • +47 94017581
  • 7. november 2020
  •  /  18:00
  •  /  Price 450,-
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Vi rigger en hel lørdagskveld for å hylle Bruce Springsteen. Og for en kveld dette skal bli!

2 konserter i 1: Først en akustisk konsert med Terje Espenes, som tolker Bruce sine låter akustisk, før vi får E Street Band-versjonen med Namsos Allstar.

Terje Espenes, låtskriver og vokalist i det kritikerroste bandet Jack Stillwater, skal i løpet av høsten/vinteren gjennomføre noen utvalgte akustiske konserter for å hylle Bruce Springsteen, som ble 70 år i 2019.

Dette blir en akustisk, solo-basert konsertserie hvor han tar for seg noen av Springsteens fantastiske låter, både kjente og mer obskure, og tolkningene vil være nære og personlige. Det blir også noen små innlagte anekdoter og involvering av publikum.

Springsteen gjorde selv en omfattende verdensturne som akustisk soloartist i 1995, som beviste at sangene hans gjør seg like godt i en akustisk tapning. Han gjorde det igjen til massiv suksess med sitt 'Springsteen on Broadway" show i 2018, der han til slutt stoppet på 236 show!

Dette har Terje Espenes tatt tak i, og vi vet at hans tolkninger av Springsteen er så nært opp til The Boss som det er mulig å komme.

«Bruce har betydd mye for meg som låtskriver, inspirasjon og menneske, og jeg gleder meg til å dykke ned i materien og fremføre låtene på en ærbødig måte» - sier Espenes om konsertene.

Namsos Allstar: The hits of Bruce Springsteen

Namsos Allstar ikler seg rollen som The E-street Band når de gjester Dampsaga Kulturhus, lørdag 7. november 2020. Ronny Grannes og Thomas Brøndbo deler utfordringen i å tolke «The Boss» i en hit-parade som spenner over det meste av Springsteens lange karriere. Sjansen for å få servert din personlige Springsteen-favoritt bør være stor.

Namsos Allstar består av artister fra DDE, Sambandet, Terje Tysland Band, Grannes, samt Thomas, minste blad Brøndbo. Og for å kunne gjenskape den magiske lyden av The E-street Band, er også saksofonist Egil Furre hentet inn i rollen som Clarence Clemons. Musikerne har gjennom årene spilt sammen i ulike konstellasjoner, og ble til Namsos Allstar etter ulike happeninger i hjembyen. Reportoaret består vanligvis av hit’er fra en vid Trønderrockhistorie, men et ønske om å gjøre «noe annet» sammen resulterte i et ni-manns orkester og fullt sett med deler av ungdomstidas «lydspor» fra USA.

«The River», «Born to run», «Thougher than the rest», «Born in the USA» er selvsagte på reportoaret, og vi kommer heller ikke utenom «Hungry Heart», «Thunder Road» og «Radio Nowhere». Her er det vel egentlig mer et spørsmål om å begrense utvalget.

«The hits of Bruce Springsteen» er lave skuldre, mye allsang og stor trivsel!

  • Last Updated: 08.10.2020
  • Source: Hva skjer kalender
Dates

lø. 7. november 2020 18:00 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Terje Espenes og Namsos Allstar/Bruce Springsteen
Your Recently Viewed Pages