Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

THE BLUES BROTHERS

Regi: John Landis. USA, 1980. Engelsk tale, norsk tekst. Format: DCP. 2t 13min. Aldersgrense: 12 år.
Daniel Bekken presenterer The Blues Brothers
The Blues Brothers er en action-musikal om to brødre som havner på kanten av loven og på reisen deres får vi servert musikalske numre fra legender som Aretha Franklin, James Brown, Cab Calloway, Ray Charles og mange flere. Denne klassikeren er en 'feelgood'-opplevelse fra start til slutt og muligens en av de gøyeste filmene jeg vet om. For meg har Blues Brothers alltid vært en film som har fanget det magiske med musikk og klarer alltid å fylle meg med inspirasjon og skaperglede hver gang jeg ser den. 

Daniel Bekken (f. 1992) er vokalist, låtskriver og produsent i bandet happydieyoung. Han er utdannet ved Kunst- og designhøgskolen i Bergen (nå Fakultet for kunst, musikk og design ved UIB) og har som designer hjulpet flere bergensmusikere med å finne deres visuelle uttrykk.
Se her for info om, og kjøp av, Cinematekets filmkort.
Rullestolbrukere
Cinemateket har rullestolplass på første rad. Dagens billettsystem har dessverre begrensninger ved bestilling av rullestolplasser. Derfor ber vi deg vennligst om å kontakte oss på post@cinemateketbergen.no før du kjøper billett som krever plass til rullestol. Vi jobber med å få på plass en billettløsning som er bedre egnet til dette og beklager ulempene det måtte medføre.

Sist oppdatert: 11/27/2023

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt