Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger STAVANGER

The Blues Lounge - Carina Olsen

Overview

Bookingansvarlig for «The Blues Lounge» gliste bredt og klappet entusiastisk i hendene når Carina Olsen takket ja til å være med!

Bookingansvarlig for «The Blues Lounge» gliste bredt og klappet entusiastisk i hendene når Carina Olsen takket ja til å være med!

De fleste som har vært ute på en klubb i Stavanger etter midnatt de seneste årene, har nok hørt henne. For Carina er en hardtarbeidende vokalist med stor stemme, appell og tilstedeværelse - med et solid antall ukentlige spillejobber i Stavanger. Men for "blues-folket» er hun nok kanskje et nytt bekjentskap.

Denne lørdagen skal vi få oppleve Carinas kjærlighet for soulmusikk og blues gjennom hennes egne, men respektfulle versjoner av sangene og musikken til for eksempel Beth Hart, Sam Cooke og andre. Alt bakket opp av et solid band.

Carina Olsen kommer opprinnelig fra Langesund, men er bosatt i Stavanger. Og når Morten Abel hadde konsert på Wrightegaarden i Langesund, hva var vel mer naturlig enn at Carina Olsen ble invitert på scenen som gjesteartist?

Vi gleder oss!

Carina Olsen vokal
Eric Slim Zahl gitar
Thomas Kvam bass
Bernt Yngve Kvam trommer

Vi åpner dørene allerede kl. 11.00 for konsertgjester som ønsker å spise, og har for anledningen en egen bluesmeny med et utvalg av drikke, snacks og enkle retter. Alt bestilles i baren eller med QR kode på bordene.

Grupper som ønsker å sitte sammen og forhåndsbestille meny, bes ta kontakt med Spiseriet på post@spiseriet.no

Varighet: ca. 2 timer, uten pause.

Arrangør: Spiseriet

  • Last Updated: 06.01.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 4. april 2020 13:30 15:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
The Blues Lounge - Carina Olsen
Your Recently Viewed Pages