Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Randaberg

The Brazz Brothers & Randaberg Musikkorps

  • Varen – Randaberg kulturscene , Torvmyrveien 22, Randaberg
  • +47 51414100
  • 29. september 2019
  •  /  16:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

I år feirer Randaberg Musikkorps 40-års jubileum! I den anledning slår vi på stortromma og triangel og inviterer til festkonsert sammen med The Brazz Brothers. 

I år feirer Randaberg Musikkorps 40-års jubileum! I den anledning slår vi på stortromma og triangel og inviterer til festkonsert sammen med The Brazz Brothers. The Brazz Brothers kommer fra Langevåg på Sula. De startet sin musikalske fergetur ved å skaffe seg en solid, klassisk musikkutdannelse.
Gruppen bestemte seg tidlig for å gå sine egne veier i et musikalsk landskap som er grenseløst og stort. I løpet av imponerende 38 år i kontinuerlig bevegelse har de holdt over 4000 konserter i 34 land og gitt ut 20 cd plater.
De har samarbeidet musikalsk med alt fra profesjonelle symfoniorkestre, kor og korps, internasjonale artister, afrikanske stammehøvdinger til altså nå, korpsmusikere i Randaberg. The Brazz Brothers består av Jan Magne Førde og Kåre Nymark, trompet og flygelhorn. Helge Førde spiller trombone. Runar Tafjord spiller waldhorn og Lars Andreas Haug håndterer tubaen. En annen sunnmøring, Kenneth Ekornes fra Sykkylven har kommandoen over trommene.


Arrangører er Randaberg Musikkorps og Randaberg Skulemusikkorps.

  • Last Updated: 09.07.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

sø. 29. september 2019 16:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
The Brazz Brothers & Randaberg Musikkorps
Your Recently Viewed Pages