Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Lillehammer

The Brazz Brothers med Frode Alnæs - Kirkekonsert // DølaJazz

Overview

Gamle travere beviser at de fremdeles høre til å øverste hylle.
The Brazz Brothers har holdt koken nesten like lenge som DølaJazz. Imponerende 37 år som gruppe har ført til at de har godt over 4000 konserter og 20 plater på baken. Da sier det seg selv at dette er en samspilt gjeng, som oftetst med et upåklagelig humør som smitter fra scenekanten også. De har samarbeidet musikalsk med alt fra profesjonelle symfoniorkestre, kor og korps til internasjonale artister og afrikanske stammehøvdinger.

Under festivalen skal de spille sammen med gitarvirtuosen Frode Alnæs, kanskje mest kjent som gitarist og låtskriver i Dance With a Stranger. Også han er en gledesspreder, så her er det fare for god stemning og latter mellom låtene.


The Brazz Brothers er en kollektiv tilstand mer enn det er et band. Ved å nærme seg musikkens opphav og gå tilbake til et punkt før den vestlige kunstmusikken, har de definert sitt eget frigjøringsprosjekt. En musikalsk tilnærming hvor de jakter på det menneskelige fellesspråket som lever i musikken. I The Brazz Brothers bor nemlig en permanent sult og en uslokkelig tørst etter nye groover og uhørte klangfarger.

Vi tror dette blir full klaff fra første tone, og ser fram til å få messingen opp på scena. Dette blir gøy.

  • Last Updated: 13.08.2018
  • Source: Kulturnett Oppland
Dates

lø. 20. oktober 2018 kl. 02:00 16:00 17:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
The Brazz Brothers med Frode Alnæs - Kirkekonsert // DølaJazz
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad