Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
John Dee

The Carburetors

  • Mariboes gate 5 A, Oslo
  • +47 22203232
  • 16. desember 2016 - 16. desember 2016
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Konsert med det norske rockebandet The Carburetors på John Dee.

The Carburetors fra Oslo har siden deres debut album i 2004, Pain Is Temporary, Glory Is Forever, fått seg sin egen fanskare som har vokst seg utover Norges grenser og er blitt velkjente for sine forrykende live show. Disse lærkledde gutta vet å gi bånn gass og full speed med røff vokal, energiske gitarsoloer, pyroshow og med action fra første trommeslag etterlater de seg en eim av bensin og svidd gummi. Dette er Fast Forward Rock ‘n Roll.

I 2010 signerte de med Evil Wheel Records og fikk en publishing deal med Universal Germany. Albumet Rock 'n' Roll Forever ble sluppet verden over og har satt sine spor i norsk Rockehistorie. Bandet vant mange tilhengere etter at videoen “Burnout” ble vist på norsk tv. Både “Burnout” og “Fast Forward Rock 'n' Roll” er i disse tider blitt soundtracket til filmen “Børning 2” (2016). Med en stor omtale i metalmagasinet, Scream Magazine, etter albumslippet Loud Enough to Raise the Dead (kun utgitt i Norge i 2006), åpnet dørene seg og de delte scener med legender som Mötley Crüe, Judas Priest, Deep Purple, Motörhead og Rose Tattoo.

I 2012 deltok bandet i den norske delfinalen i Melodi Grand Prix med singelen “Don’t Touch The Flame”, sangen er å finne på siste albumslipp Laughing At The Face Of Death, som ble tatt godt imot i 2015 av både presse og fans i inn- og utland. Spenn deg fast for en fartsfylt kveld.

Medlemmer:
Eddie Guz (Edwin Pinilla Gustoff) – vokal
Kai Kidd (Kai Kristiansen) – gitar
Christopher Ekerholt Marchand – gitar
King O'Men (Per Gunnar Lund Wang) – bass
Chris Nitro (Christopher Lindahl) – trommer

 

  • Last Updated: 25.11.2016
  • Source: VisitOSLO as
Dates
fredag 16. desember 2016

See All
Click to activate
Oslo, Norway
The latitude and longitude
59° 54' 57" N / 10° 45' 0" E
The Carburetors
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad