Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

The Cocktail Slippers // Kulturbanken

Mer info

The Cocktail Slippers, support: The Blondies

Oslo Bandet Cocktail Slippers er et eksplosivt liveband med en unik stil, har i årtier begeistret publikum med stadion-rockelåter og ville, visuelle sceneantrekk. Bandet spiller en herlig, forfriskende blanding av garasjerock og 70-talls rock med tydelige spark til andre tidsepoker. Det hele pakket inn av et fyrverkeri av en kvintett. «Hunndjevelsk Stjernestøv» skrev Klassekampen etter en konsert med bandet. 
Legenden Steve Van Zandt "Little Steven" signerte Cocktail Slippers på sitt plateselskap i 2007, og bandet var bl. a. "husband" i TV-serien Lillyhammer. 
Nå -siden den gang har de ofte vært på USA-turne, men nå kommer de endelig til Jessheim!
Gled deg til å bli med på Cocktail Slippers' musikalske reise, hvor du kan forvente å bli underholdt og oppslukt av deres unike rockeunivers fra det første gitar-riffet!


Support: The Blondies 
The Blondies er et indierockmand bestående av 4 jenter fra Ullensaker. Bandet ble stiftet under pandemien i 2020 og har siden spilt på mange lokale scener. The Blondies skriver sine egne låter og har fokus på kreative, meningsfulle tekster. De ga i høst ut to singler, spilt inn og produsert i studio på Huset Ungdomsklubb i samarbeid med Stian & Stian, Stan Records. 

Sist oppdatert: 04/17/2024

Kilde: Visit Greater Oslo

Sider du nylig har besøkt