Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark BAMBLE

THE COCKTAIL SLIPPERS

Overview

15. juli kan du gjenoppleve Cocktail Slippers, dette fantastiske live band på Rockers, eller ... hvis du ikke har sett dem før, kan du glede deg.

Siste sommer leverte ett av Norges desidert beste liveband, COCKTAIL SLIPPERS en konsert på Rockers som det luktet svidd av og som det stadig prates om.

15. juli kan du gjenoppleve dette fantastiske live band på Rockers, eller ... hvis du ikke har sett dem før, kan du glede deg.
COCKTAIL SLIPPERS har aldri vært spesielt opptatt av sjanger eller janteloven for den saks skyld. Drivkraften har alltid vært gleden ved å lage musikk og spille konserter. Og som kvinner i rockeband har de tidvis blitt møtt av en del kommentarer som det motsatte kjønn slipper unna. COCKTAIL SLIPPERS har alltid laget låter de selv digger, uten noen bekymring for hva anmeldere eller rockepoliti måtte mene.

Etter å ha fanget øret til Steven Van Zandt tidlig på 2000-tallet - interessant nok, flere år før skuespilleren, artisten og impresarioen skulle spille hovedrollen i Netflix-serien Lilyhammer, om en amerikansk gangster i Norge - dro Cocktail Slippers på hans invitasjon til New York og leverte et brennende sett på Underground Garage Festival med Iggy & The Stooges, The Strokes og Bo Diddley. Resten er historie.

Bandet har også kunnet glede seg over flere møter med storheter underveis i karrieren, som f.eks. et London Calling-sett på plakaten med Paul McCartney og Bruce Springsteen, samt tid brukt med legender som Jimmy Page, Joan Jett og Blondie.
Vi vet at COCKTAIL SLIPPERS leverer 100% på scenen og at det er komplett umulig ikke å la seg dra med inn i bandets melodiøse rocke-univers, fra det første gitar-riff! Publikum kan vente seg sing-a-long stadion-rockelåter og ville, visuelle sceneantrekk, og de er et av få band som slipper unna med å stjele så og si alle rockeklisjeer som finnes.

Cocktail Slippers er:
Silje Hope (aka Hope): vokal 
Stine Bendiksen (aka Rocket Queen): gitar og kor
Astrid Waller (aka Sugar Cane): bass og kor
Sara Andersson (aka Vega): gitar og kor 
Maria Storaas (aka Smash): trommer og kor

  • Last Updated: 22.03.2023
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 15. juli 2023 23:00 1:00

sø. 16. juli 2023 23:00 1:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
THE COCKTAIL SLIPPERS
Your Recently Viewed Pages