Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

THE DECLINE OF WESTERN CIVILIZATION

Overview

The Decline of Western Civilization. Regi: Penelope Spheeris. USA 1981. Aldersgrense: 15 år. Språk: engelsk. Tekst: utekstet. DCP, 1t 36min.
The Decline of Western Civilization hadde opprinnelig premiere i 1981 og skapte skandale og kontroverser med sitt åpenhjertige portrett av det blomstrende, hardkokte punkmiljøet i L.A.
Penelope Spheeris' The Decline Of Western Civilization er en medrivende, uredd og hardkokt film som på kløktig vis skildrer et mektig kulturelt fenomen. Vi får se opptredener av X, Circle Jerks, Black Flag, Fear og Germs. Punkbevegelsen rev sosiale barrierer og var imot alt, og de var opphav til et motstrømssyn på verden som har påvirket dagens musikk, politikk, holdninger, stiler og trender. Filmen dokumenterer bevegelsens reflekterte reaksjon på musikkens kommersialisme; dette er en skamløs og rasende avvisning av mainstream. Punken var i sterk vekst den gangen, og mange av bandene som ble sett her for første gang, er siden blitt legendariske. Filmens betydning for dagens musikk, stiler og trender kan ikke overvurderes.
Se her for info om, og kjøp av, Cinematekets filmkort.
Rullestolbrukere
Cinemateket har to rullestolplasser på første rad. Dagens billettsystem har dessverre begrensninger ved bestilling av rullestolplasser. Derfor ber vi deg vennligst om å kontakte oss på post@cinemateketbergen.no før du kjøper billett som krever plass til rullestol. Vi jobber med å få på plass en billettløsning som er bedre egnet til dette og beklager ulempene det måtte medføre.

  • Last Updated: 26.01.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

to. 3. februar 2022 20:30 22:10

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
THE DECLINE OF WESTERN CIVILIZATION
Your Recently Viewed Pages