Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger STAVANGER

The Dogs+The Good The Bad & The Zugly

Overview

Norges desidert ivrigste band, The Dogs, kommer nok en gang ut med nytt album på årets første mandag. 6. januar 2020 smeller de ut sitt åttende studioalbum, «Crossmaker», og bare uker etterpå legger de ut på en massiv Norgesturnè.

THE DOGS
Norges desidert ivrigste band, The Dogs, kommer nok en gang ut med nytt album på årets første mandag. 6. januar 2020 smeller de ut sitt åttende studioalbum, «Crossmaker», og bare uker etterpå legger de ut på en massiv Norgesturnè. Det er derfor med STOR glede vi kan fortelle at de fredag 7.Februar nok en gang har valgt å legge turen innom oss på Tou! Frontmann, Kristopher Schau, gleder seg som alltid.
«Tou blåste oss rett og slett av banen i fjor. Helvete, for et fett lokale. Og for et fett område. Skjønner ikke hva vi har loka rundt i sentrum for i alle disse åra. Det er jo her vi må spille. ALLTID! Lover å dra med oss nok kumlokk denne gangen, nok merch og enda flere band på scena. Målet må være et tomt Stavanger sentrum dagen etter og tomme hyller med frossenpizza. Fredagen må bli såpass voldsom at lørdag erklæres som offisiell hviledag for siddis!»


THE GOOD THE BAD AND THE ZUGLY
The Good The Bad And The Zugly har opplevd stor oppmerksomhet siden debuten i 2011, og vekker alltid oppsikt med sine intense og eksplosive liveshow. Bandet består av  en gjeng utflytta hadelendinger med en forkjærlighet for god, gammeldags punkrock og er frontet av en av Norges mest karismatiske vokalister; Ivar Nikolaisen! I januar 2020 er det duket for bandets fjerde studio-album med påfølgende Norgesturné.
Hold av datoen og kjøp billetter allerede nå!

  • Last Updated: 06.01.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 7. februar 2020 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
The Dogs+The Good The Bad & The Zugly
Your Recently Viewed Pages