Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

THE DREAMERS - 27/4 KL. 20:00

Overview

Originaltittel: The Dreamers. Regi: Bernardo Bertolucci. Storbritannia, Frankrike, 2003. Engelsk og fransk tale, norsk tekst. Aldersgrense: 15 år. Format: DCP. 1t 55min.

Erotikk og film i 60-tallets Paris
Den unge amerikaneren Matthew ser Nicholas Ray-filmer på Cinémathèque Française, og blir med og demonstrerer når cinematekgrunnlegger Henri Langlois får sparken. I demonstrasjonen møter han den vakre franske jenta Isabelle, og tvillingbroren hennes, Theo. Noen dager seinere ringer Theo og inviterer ham over på middag. Isabelle og Theo bor i en diger leilighet midt i Paris sammen med sine frilynte, intellektuelle foreldre. Neste dag drar foreldrene ut av byen, og tvillingene blir igjen aleine i leiligheten. De inviterer Matthew til å flytte inn, noe han gjør uten å nøle.
The Dreamers byr på en spenstig og morsom reise inn i filmhistorien. Isabelle imiterer Greta Garbo i Queen Christina (1933). De diskuterer hvem som er størst av Charles Chaplin og Buster Keaton. De løper gjennom Louvre-museet for å prøve å slå rekorden til Anna Karina & co. i Godards Outsiderbanden (1964).

Rullestolbrukere
Cinemateket har to rullestolplasser på første rad. Dagens billettsystem har dessverre begrensninger ved bestilling av rullestolplasser. Derfor ber vi deg vennligst om å kontakte oss på post@cinemateketbergen.no før du kjøper billett som krever plass til rullestol. Vi jobber med å få på plass en billettløsning som er bedre egnet til dette og beklager ulempene det måtte medføre.

  • Last Updated: 30.03.2023
  • Source: Visit Bergen
Dates

to. 27. april 2023 20:00 21:55

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
THE DREAMERS - 27/4 KL. 20:00
Your Recently Viewed Pages