Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

THE END

Overview

Supersaksofonist Kjetil Møster tok turen i studio sammen med dette fantastiske utvalget av ville rebeller innen støymusikk, jazz, alternativ rock og improvisasjonsmusikk oppstod det en sonisk malstrøm av et så mørkt og eksplosivt kaliber at bandnavnet måtte bli; THE END.

THE END is here! Når supersaksofonist Kjetil Møster tok turen i studio sammen med dette fantastiske utvalget av ville rebeller innen støymusikk, jazz, alternativ rock og improvisasjonsmusikk oppstod det en sonisk malstrøm av et så mørkt og eksplosivt kaliber at bandnavnet måtte bli; THE END.
THE END er kompromissløs og eksperimenterende musikk som utspiller seg mellom det stygge og det vakre, det atonale og det melodiske, kaos og orden – bandet balanserer virtuost på randen av kortslutning. Medlemmene er kjent fra band som Møster!, The Thing, Fire! Orchestra, MoHa!, Ultralyd, Noxagt, Deerhof og Cloroform, hyggelig også at to av Stavangers egne ledende musikere Børge Fjordheim og Anders Hana utgjør «40 prosent» av dette unike bandet.
Debutalbumet Svårmod och Vemod är Värdesinnen kom ut på plateselskapet RareNoise i 2018 til meget gode kritikker. Platen omtales treffende som «Et geriljaangrep» (Klassekampen) og «Gir deg en på trynet» (Bergens Tidende) og det gis honnør for det lekne, råe og ville uttrykket i skjæringspunktet «mellom samspill og sammenbrudd» (Klassekampen) som en finner i dette «bikkjeslagsmålet av et album» (BT).

Line up;
Sofia Jernberg – vokal
Mats Gustafsson – baryton- og tenorsaksofon, elektronikk
Kjetil Møster – baryton- og tenorsaksofon, elektronikk
Anders Hana – barytongitar
Børge Fjordheim – trommer

  • Last Updated: 11.01.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 11. april 2019 21:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
THE END
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad