Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Southern Norway Kristiansand

The Flying Crap + Natt & Tåke @ Kick

  • Dronningensgate 8, Kristiansand S
  • +47 38 02 83 30
  • 13. april 2018
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

To av Kristiansands mest legendariske band teamer opp og lager helaften på Kick på selveste fredag 13. april!

The Flying Crap og Natt & Tåke er to av Kristiansands mest legendariske band. Begge har spilt et ukjent antall konserter på byens scener og kneiper og på høyden var Flying Crap nesten som verdensstjerner etter ryktene og dømme. Begge banda har uansett satt et solid preg på KRS' musikkhistorie og de mener er på tide å gi publikum en helaften vi sent kommer til å glemme! 

18 års aldersgrense.
Varighet 150 min. inkl. pause.
Dørene åpnes: kl: 20:00 - Hovedartist: ca kl: 21:00.

- Tidlig på 90 - tallet var det et ganske speisa og kjedelig uteliv i Kristiansand (og de lærde strides om det kanskje ikke er slik ennå, men det er en annen historie). Vi hadde nettopp fylt 18 og visste ikke om så mye annet, så poenget vårt var vel strengt tatt at vi bare fikk LOV å drikke øl i halvfull offentlighet (bortsett fra en liten bar hvor vi løste verdensproblemer fra vi var 16, men det er også en annen historie..). Så vi hang rundt på de stedene jeg ikke lengre husker hva heter, det ene lå i Bryggebakken, i bunnen av Rådhusgata. Og så åpnet Frank Marvin Highway 61 på «Børsen» med Barrock vegg-i-vegg. Og det var liksom det hele. Helt kult det, fikk fikk jo lov å henge der, drikke øl og kanskje driste oss til å be om et låt-ønske i baren. 

Jeg vet ærlig talt ikke når det skjedde, men en sen bytur og sikkert i stø kurs mot Vesterveien for å labbe hjem til Hellemyr, ble jeg invitert med på fest. Etter stengetid kl 03:00! Jeg var i himmelen - i den grad det er mulig for undertegnede - og det gikk rykter på vei opp mot Tordenskjoldsgate; Vi skulle til et sted de kalte Crap House. Og bare navnet var nok til at jeg var frelst før vi nådde Henrik Wergelands.

Hadde jeg visst bedre da, hadde jeg sammenliknet det med å snuble inn på en deilig, støyende punk-klubb i Berlins bakgater. Eller i London. Men i Krs? Det var helt uvirkelig. 

Hvis du kom deg helskinnet gjennom det første rommet på Crap House og ikke falt ned i det kvadratmeterstore hullet i gulvet, gikk du rett i baren. Baren var kjøkkenet og kjøkkenet var baren. 
- Én øl takk! Så ned i kjelleren, scenen. Det var faen så rått! The Flying Crap stod på scenen og hamra laus på et lass av utstyr, huset ristet, det rant av veggene og publikum - kanskje 50 stk av dem - var så elektrisk at de kunne lyst opp Kvadraturen med rein, kortreist energi.

Og så var det Koma-kåken. Smak litt på den du. Du skjønner hva som står på timeplanen i Koma-kåken, for å si det sånn. Og legendariske Koma-kåken var selvsagt også øvingslokalet til Natt & Tåke, Natt & Tåke med selverklærte fatalist Per Holter Andersen i front. Poeten. Kristiansands egne Jim Morrison. Dette var svære greier. 

Såvidt jeg husker, begynte det med en demo-kassett. Lyden var så rå, så upolert og så deilig tung. Per Holter sang om saker som var så dype at vi umulig hadde sjans til å forstå halvparten av tekstene. Men vi forstod at de var bra, må vite. 
Siden gikk vi på konsert og oppdaget av demo’en bare var en skygge av hva disse gutta leverte live. En Natt & Tåke - konsert var som en drøm; En tung, mørk og fantastisk opplevelse som ingen andre gjorde dem lik. Og det ble alltid bråk.

Fredag den 13. april dukker altså legendene opp igjen på Kick Scene, og det blir garantert bråkete, vidunderlig og like legendarisk som alltid.

Jan K, Svart Belte Booking.

  • Last Updated: 25.11.2017
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

fre 13. april 2018 20:00 23:59

See All
The Flying Crap + Natt & Tåke @ Kick
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad