Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

The Franklins (supp: Lüdo) @ ROMMET

The Franklins:
I høst slapp The Franklins sin aller første utgivelse siden debut-EPen i 2017. Låten het MSC, og var den første smakebiten fra deres ekstremt lenge etterlengtede debutalbum, som slippes 31.mai i år. Utgivelsen feires selvfølgelig også med en tre ukers Norgesturné i ukene før festivalsommeren smeller i gang.

Etter en årrekke hvor de har vært opptatte med andre prosjekter som for eksempel Blood Command og Honeyvein, men nå er de ENDELIG tilbake!
Med en dedikasjon til autentisitet, nekter The Franklins å føye seg til bare én sjanger. De skaper heller sin egen nisje - det er et dansegulv og en moshpit. Synthbass og skrikegitar, himmelske harmonier og sekulær skriking. Ingen kompromisser. No guilt, all pleasure!

Lüdo:
Lüdo kan aldri oppstå eller tilintetgjøres, kun gå over i andre former…
Dette er Lüdos første og eneste lov.

Siden starten i 2018 har bandet gitt ut 3 EPer, 1 album, og opparbeidet seg en lang rekke meritter som blant annet inkluderer fullstappede headliner-konserter på Sub Scene i Oslo, og Rockeklubben i Porsgrunn, booking som festivalåpner på Måkeskrik 2022, og å bli håndplukket til supportjobber for norske rockelegender som Honningbarna, The Dogs, og The Good the Bad and the Zugly.
Etter slippet av EPen "deafened senses." sommeren 2023 har ting bare gått oppover og bandet kan blant annet skilte med å bli anbefalt av store internettpersonligheter som Metalbirb og Ohrion Reacts, Terningkast 5 fra NRK og over 100 000 avspillinger på forrige utgivelse på Spotify. For øyeblikket er de i studio og spiller inn nye låter som skal slippes i løpet av 2024.

CC: 22 + avg.
ID: 18

Sist oppdatert: 05/24/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt