Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

The Funny Farm - Åpen gård

Hils på dyra på The Funny Farm

På The Funny farm besøksgård kan man hilse på mange flotte dyr.
Gården blir kalt The Funny Farm fordi man skal ha det morsomt når man besøker gården. The Funny Farm ligger i Hobøl ca 40 minutters kjøring fra Oslo.

På The Funny Farm setter de dyrevelferd øverst. Derfor går de fleste dyrene løse blant folk med store områder å boltre seg på. Dyrene er tillitsfulle og kosete og liker nærkontakt med mennesker. Mange av dyrene er veldig tamme. Her kan du få møte blant annet søte og tamme minigriser, høner, kaniner, peking ender, katter, vakre påfugler, søte geiter, sosiale hunder og staselige hester man kan kose med. 

Om du ønsker så kan du låne kano og utforske Hobøl-elva, som Brødrene Dahl gjorde. Eller du kan ta en runde med "The Funny Ride" en liten traktor med vogn som tar barna med på en kjøretur på tunet. Både kanoutleie og traktorkjøring er inkludert i prisen. 

På gården finner du også en kjempeflott diner. På The Funny Café kan du få deg en real matbit. Alt er hjemmelaget.


Gårdsovernatting med dyrestell.
Veldig koselig hytte til utleie på besøksgård. Hytta ligger for seg selv omkranset av skog i nær tilknytning til kanskje Norges koseligste besøksgård? Her har de alle dyr du kan drømme om! Vi kan nevne feks Lama, Emu, Esel og geiter. Dyrene går fritt på tunet og er tamme. De aller aller fleste liker å bli koset med! Når du booker overnatting får man VIP billett inn til The Funny Farm og mulighet til å bli med på dyrestell og foring av dyrene på morgen. 

Det er under oppholdet inkludert i prisen og låne kanoer samt kose med dyrene . I tillegg er det hyggelige turer i nærmiljøet med bademuligheter. I helgene har de åpen kafe med hjemmelagde kaker.

5 min til nærbutikk
20 min Son


Caféen på The Funny Farm er virkelig av den spesielle sorten, og er innredet som en 50-talls diner og dekoreres etter årstider.
C​​​​aféen er åpen i forbindelse med åpen gård, og her får du servering av hjemmelagde kaker, vafler, is og smørbrød og mye mer.


Åpningstider
The Funny Farm er åpen i helgene f.o.m tredje helgen i mars og ut oktober, hver lørdag og søndag fra kl: 11-15. Utvidede åpningstider i skolens ferier, sjekk nettsiden  for detaljert oversikt. Stengt i januar og februar.

Sist oppdatert: 07/02/2024

Kilde: Visit Indre Østfold

Sider du nylig har besøkt