Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Lillehammer

THE GOOD THE BAD AND THE ZUGLY+Exploding Head Syndrome

Overview

26.01.18 kom det bejublede hardcorebandet The Good The Bad and The Zugly med sitt tredje studio album "Misantropical House" og med femmer på terningen hos blant annet Dagbladet og VG ble dette en spektakulær oppfølger til de suksessrike albumene "Anti World Music" (2013) og "Hadeland Hardcore" (2015).
Bandet avsluttet releaseturnéen i februar for et utsolgt John DEE i Oslo og nå er bandet mer enn klare for turmérunde nr. 2!

The Good The Bad And The Zugly har opplevd stor oppmerksomhet siden debuten i 2011 og vekker alltid oppsikt med sine intense og eksplosive liveshow. Bandet består av en gjeng utflytta hadelendinger med en forkjærlighet for god, gammeldags punkrock og er frontet av en av Norges mest karismatiske vokalister; Ivar Nikolaisen.

Exploding Head Syndrome

Hardcore punk bandet Exploding Head Syndrome starta opp for 8 år siden og har 3 utgivelser bak seg, samt en drøss med konserter. Bandet spiller en god mix av punk rock og hardcore med catchy refreng og harde breakdowns. Konsertene har tonnevis med energi og in your face attitude så det er bare å hive seg i pit'en fra første låt

  • Last Updated: 13.09.2018
  • Source: Kulturnett Oppland
Dates

lø. 17. november 2018 22:00 2:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
THE GOOD THE BAD AND THE ZUGLY+Exploding Head Syndrome
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad