Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark FÆRDER

The Greatest Love of All

Overview

Whitney Houstons musikalske arv lever videre i denne kritikerroste forestillingen, beskrevet som «mind-blowingly spot on». Med fullt band og dansere, fremfører Belinda Davis over to timer av Whitney Houstons største hits. La deg fascinere av Davis og hennes hyllest til en av verdens mest anerkjente sangere.
I denne spektakulære produksjonen må du klype deg i armen både en og to ganger for å forsikre deg om at du ikke ser syner. Davis har nemlig en stemmeprakt og en tilstedeværelse som ligger tett opp mot pop-divaens egen. I tillegg er Houston hennes personlige idol, og hennes opprinnelige inspirasjon til å satse på musikken.
«I want people to come and remember Whitney when she was at the top of her game and when she was fabulous»

Showet har turnert verden over i seks år, med utsolgte forestillinger i USA, Canada, New Zealand, Singapore og Sør-Afrika. Med hits som I Will Always Love You, I Wanna Dance With Somebody, Didn't We Almost Have It All og I'm Every Woman, vitner alt om at dette blir en uforglemmelig kveld i Nøtterøy Kulturhus.

  • Last Updated: 18.10.2021
  • Source: Visit Vestfold
Dates

lø. 30. april 2022 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
The Greatest Love of All
Your Recently Viewed Pages