Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

The Johnny Cash Show på Ogna Scene

Mer info

Johnny Cash Show er en konsertforestilling om musikken, livet og kjærligheten til June Carter & Johnny Cash på Ogna Scene.

«THE JOHNNY CASH SHOW» 2024

Johnny Cash er en av historiens viktigste musikkartister og var plateartist i 50 år. The Johnny Cash Show er en konsertforestilling om musikken, livet og kjærligheten til June Carter & Johnny Cash. Med sin Country, Rock'n roll, Blues, Gospel & Spirituls skrev han over 1 000 sanger og utga over 100 album og toppet hitlistene verden over.

Konserten tar for seg ca. 30 av Johnny Cash & June Carters viktigste sanger. Fra tidlig 50-tallet opptil Johnnys siste innspillinger «American recording» frem til 2003. Med et tidsriktig band «Smiley & the Ladies» og Norges sterkeste damer på bass, trommer og sang» Smiley på elektrisk og akustisk gitarer, Med «50-talls»-kostymer, profesjonell lydproduksjon, 300 bilder på storskjerm, presenteres forestillingen ekte og på et autentisk høyt musikalsk nivå. Hvert nummer presenterer små historier, fakta og en billedserie relatert til låtene. 

Konserten varer i ca. 2 timer ++.

Uten pause.

Sist oppdatert: 07/17/2024

Kilde: Region Stavanger

Sider du nylig har besøkt