Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

The Magical Music of Harry Potter

Overview

Denne kvelden får du den beste musikken fra filmene om Harry Potter spilt av London Philharmonic & Symphonic Film Orchestra. . Du vil også få oppleve originale skuespillere fra filmene, stjernesolister og eget kor. Sammen vil disse skape en magisk aften for å gi deg en unik opplevelse.

Programmet inkluderer filmmusikk fra John Williams, Patrick Doyle, Nicolas Hooper og Alexandre Desplat, samt musikk fra den prisbelønte musikalen «Harry Potter og barnets forbannelse».

Filmene om Harry Potter, basert på bøkene signert J.K. Rowling, er noen av de mest suksessfulle filmer gjennom tidene. Musikken til disse filmene har mottatt utallige priser og er for mesterverk å regne.

Konserten vil ta oss med på en reise gjennom de mest musikalske høydepunktene. Medlemmer av Weasley-familien (originale skuespillere fra filmene) vil gjøre kvelden uforglemmelig der de vil bidra med mye sprell og moro.

Publikum kan forvente å bli innhyllet i en verden av fortryllelse gjennom den mest avanserte teknologien innen lys, lyd og laser. De visuelle og magiske effektene vil få hjertene til alle Harry Potter-fans å slå litt raskere.

Trygt konsertbesøk i Grieghallen:

Vi har lagt forholdene til rette for et trygt konsertbesøk i Grieghallen. Vi har god plass til alle, og sørger for at alle pålegg og anbefalinger om smittevernstiltak blir fulgt.
Publikum sitter med god avstand til hverandre og vi ber om at du sitter på anvist sete.

Det er tilgjengelig håndsprit i foajeer og ved toaletter. Vi ber om at du tar hensyn til andre sitt ønske om avstand, følger publikumsvertenes instrukser og er nøye med hånd- og hostehygiene. Er du syk, ber vi deg holde deg hjemme.
Kjøper du billetter til andre, vær obs på at du må kunne oppgi deres navn og telefonnummer ved eventuell smittesporing.
Dørene vil åpne 45 minutter før konsertstart, og vi ber alle om å være ute i god tid slik at det ikke oppstår kø.

Servering:
Man kan forhåndsbestille drikke på https://www.grieghallen.no/mat-og-drikke/ og det står klart ved ankomst .
Drikke kan også kjøpes via mobil på stedet.

Rullestol / ledsager tlf 55 216170

  • Last Updated: 17.01.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

ma. 7. mars 2022 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
The Magical Music of Harry Potter
Your Recently Viewed Pages