Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Bø i Telemark

The Mule

Overview

Norgespremiere

Earl blir tilbudt jobb som bare krever at han kjører litt bil mot gode penger. Det Earl ikke vet er at han nettopp har sagt ja til å bli narkotikasmugler.

Eastwood spiller Earl Stone, en mann i 80-årene som er blakk, alene, og på randen av konkurs. Når han blir tilbudt en jobb som bare krever at han kjører litt bil mot gode penger, er valget enkelt. Det Earl ikke vet er at han nettopp har sagt ja til å bli narkotikasmugler for ett meksikansk kartell. 

Han gjør det bra, så bra, at han stadig får større oppdrag, og får en medhjelper fra kartellet til å holde oppsyn med han. 
Med ett nytt «narkotikaesel» som gjør det så bra, tar det ikke lang tid før han dukker opp på radaren til den hardtarbeidende DEA-agenten Colin Bates (Bradley Cooper). Med både politi og ett kartell i hælene begynner Earl og ta fatt på sin egen fortid. Han forstår at tiden begynner å renne ut for å rette opp i feilene han har begått.

  • Last Updated: 16.01.2019
  • Source: Reisemål Bø AS
Dates

ti. 22. januar 2019 21:00 23:04

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
The Mule
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad