Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Southern Norway Kristiansand

The Mystical Power of Shaolin Kung Fu @ Kilden

  • Sjølystveien 2, Kristiansand S
  • +47 90 58 11 11
  • 13. april 2018
  •  /  18:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

The Mystical Power of Shaolin Kung Fu Shaolin-munker er kjent for sin disiplin, styrke og mot.

13. april kan du oppleve en enestående forestilling med de verdenskjente kinesiske munkene for første gang i Kristiansand. Deres tradisjon for fred, harmoni og spiritualitet vokste fram i år med kamp, invasjon og krig.

Den konstante trussel mot deres hellige tempel førte for 1500 år siden til at Shaolin-munkene skapte en unik form for kampsport basert på sin åndelige overbevisning. De kalte den Kung Fu.

Opplev det ypperste av kinesisk kampsport og livsfilosofi på nært hold, når historien om Shaolin-munkene fortelles gjennom voldsom og velkoreografert Kung Fu. Showet demonstrerer en blanding av perfekt kroppskontroll, spektakulære kampteknikker og rolig meditasjon. At flere av elevene som opptrer er i barneskolealder gjør det ikke mindre unikt.

Historien om Shaolin går over 1500 år tilbake til da den indiske munk Tamo utviklet zenbuddhisme, som fokuserer på sammensmeltingen mellom kropp og sinn. Målet var å styre kroppen gjennom sinnets kraft, og i dag kan munkene vise utrolige fysiske ferdigheter, lært gjennom meditasjon og treningsøvelser. Shaolin-tradisjonen er grunnlaget for deler av den moderne kampsporten kung-fu.

Dette er noe av det nærmeste vi kommer «filmmagien» vi tenker på fra filmer som Snikende Tiger, Skjult Drage, i virkelighetens verden, like foran oss på scenen: Unik, spennende, særpreget og fantastisk med ville og voldsomme bevegelser og masterøvelser, som beviser munkenes imponerende kroppskontroll. Øvelsene utføres av mestre og elever fra Shaolin-tempelet, som alle lever etter zenbuddhismens strenge regler.

Shaolin appellerer til hele familien og alle aldre. De kinesiske Shaolin-munkene, med sin ufattelige kroppsstyrke og smidighet, tar oss med på en forrykende og tempofylt reise til den mystiske verden av Zen, og gir en oppvisning i imponerende Kung Fu og Qi Gong-øvelser.

Shaolin er: Balansen mellom Yin og Yang, komplementert av hard og myk, og fravær av ånd og form.

Dette er en familieforestilling og vi anbefaler at barn under 12 år er i følge med en voksen.

Varighet ca. 2 timer inkl. pause.

  • Last Updated: 24.01.2018
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

fre 13. april 2018 18:00 23:59

See All
The Mystical Power of Shaolin Kung Fu @ Kilden
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad