Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Haugalandet Haugesund

THE ORIGINAL BLUES BROTHERS BAND - Sildajazz 2018

Overview

Det blir garantert mørke dresser og høy Ray-Ban-faktor når The Original Blues Brother Band lager blues og soulfest i Maritim Hall under årets Sildajazz!
The Blues Brothers Band er bandet som åpnet millioner av folks øyne opp for bluesmusikken da den første filmen om Jake & Elwood Blues kom på kinolerretene for godt over 30 år siden.

Skuespillerne John Belushi og Dan Akroyd håndplukket sine favorittmusikere til å være med, og etter filmsuksessen var The Blues Brothers også en realitet som et turnerende band som blant annet gav ut "Briefcase Full Of Blues", plata som solgte til trippel platina på verdensbasis. Etter den første filmen dukket det også opp en ny trend blant bluespublikumet, middelaldrende menn med svarte solbriller og hatt.

Siden starten har det vært en god del utskiftninger av de originale medlemmene i The Blues Brothers Band. Noen er blitt for gamle til å turnere, andre er døde. Men selve grunnfjellet er der fremdeles, gitaristen Steve Cropper, mannen bak et helt knippe av soulmusikkens største slagere som "Knock On Wood", "Midnight Hour" og "Dock Of The Bay".

  • Last Updated: 07.05.2018
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

lør 11. august 2018 21:00

See All
THE ORIGINAL BLUES BROTHERS BAND - Sildajazz 2018
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad