Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Jotunheimen Øystre Slidre

The Rebels konsert på Bryggerihuset

  • Bygdinvegen 3776, Beitostølen, Norge, Beitostølen
  • 27. desember 2018
  •  /  21:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Tross sin unge alder har The Rebels allerede gitt ut tre singler og en EP, nådd landsmønstringen i UKM to ganger, spilt sammen med Oslo Ess og kommet helt til den nasjonale finalen i GBOB (Global Battle of the Bands).
I 2014 ble de med på UKM, og gikk hele veien til UKM-festivalen med debutsingelen «Mental Chaos». Denne ble meget godt mottatt, og førte til en rekke spillejobber lokalt, små arrangement så vel som store. For å nevne noen rager Trollrock 2014 og 2015 høyt, der de varmet opp for henholdsvis Åge Aleksandersen og Dumdum Boys. I 2016 varmet de opp for Klovner i Kamp på Spydeberg Rock. Sommeren 2017 varmet de opp for Kvelertak på Trollrock, i tillegg til at de fikk spille «Hold Deg Våken» som ekstranummer under Oslo Ess sin konsert (video vedlagt). Sommeren 2018 inntok de scenen i fjellheimen under Vinjerock, til meget gode tilbakemeldinger.
De tre gutta er ennå unge, men har skrevet over 90 egne låter de siste fem årene. I 2017 kom singlene «Paris» og «Punishment», som ble spilt inn i PhatCat Studios og er produsert av Alf Magne Hillestad. Nå er de endelig i gang med debutalbumet sitt, som kommer ut før sommeren 2019. Singelen «OOPS» slippes til høsten. Gutta i bandet har spilt live på ulike kanter siden de var 7 år, og har sammen et unikt talent for låtsnekring. Fjellstø melodiøs rock som begeistrer de fleste.

  • Last Updated: 26.11.2018
  • Source: Kulturnett Oppland
Dates

to. 27. desember 2018 21:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
The Rebels konsert på Bryggerihuset
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad