Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Haugalandet Haugesund

THE RETURN OF CAPTAIN FRODO`S MAGIC CIRCUS

  • Knut Knutsen Oas Gate 4, Haugesund
  • +47 52744545
  • 8. desember 2018
  •  /  14:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Fjorårets publikumssuksess er endelig tilbake, og denne gangen i en splitter ny drakt! Med Sjørøvere, nye akter og flunkende nye barneartister!

Velkommen til et førjulsshow for hele familien – som gjør barna til sirkusstjerner og voksne til barn. Ekte trylleri, og fasinerende magi for store og små, og sensasjonelle sirkusakter i verdensklasse! Helsprøtt, hysterisk, mystisk og vakkert i en fantastisk blanding. En helt spesiell underholdningsopplevelse som i teaterets mørke tar barn med inn i en spennende verden hvor drømmer blir til virkelighet.

Kaptein Frodo har vært en verdensartist i toppklasse siden slutten på det forrige årtusen. Sett og beundret på alle kontinenter, bortsett fra Antarktis. Han sitter allerede på trylleverkstedet sitt og koker opp nye trylleformularer og fantastiske stunt spesielt for Festiviteten.

Gå ikke glipp av denne fantastiske familieforestillingen. Gi barn og barnebarn et glimt inn i Captain Frodos magiske verden, bedre førjulsopplevelse finnes ikke!

  • Last Updated: 07.03.2018
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

lø. 8. desember 2018 kl. 01:00 14:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
THE RETURN OF CAPTAIN FRODO`S MAGIC CIRCUS
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad