Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW - 11/6 KL. 18:00

Regi: Jim Sharman. Storbritannia/USA, 1975. Engelsk tale, uten tekst. Format: DCP. 1t 40min. Aldersgrense: 15 år.
Like gal som den er ikonisk

Denne filmen er en kultklassiker som blander musikal, komedie og science fiction. Vi følger to ungdommer som ved en tilfeldighet havner på et bisart slott hvor det bor transseksuelle, utenomjordiske vesener. Lederen deres, Dr. Frank-N-Furter fra Transilvania, har et budskap: don't dream it – be it. Det er akkurat dette som gjorde filmen til en av de første, og største, kultklassikerne.
Bare en håndfull kopier av filmen ble vist på kinoer, men publikum kom tilbake for å se den på nytt. Ikke en eller to ganger, men uke etter uke i hele fem måneder! Folk begynte å kle seg ut som karakterene, de ropte dialogen og sang med på låtene. Dette er med andre ord en film som oppfordrer til at publikum skal delta under filmvisningen og i livet generelt. Ikke drøm det, vær det!
Vises i samarbeid med Skeiv Verden Vest.

Rullestolbrukere
Cinemateket har rullestolplass på første rad. Dagens billettsystem har dessverre begrensninger ved bestilling av rullestolplasser. Derfor ber vi deg vennligst om å kontakte oss på post@cinemateketbergen.no før du kjøper billett som krever plass til rullestol. Vi jobber med å få på plass en billettløsning som er bedre egnet til dette og beklager ulempene det måtte medføre.

Sist oppdatert: 05/23/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt