Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

The September When – HuggerMugger 30

Mer info

Stageway & All Things Live Norway presenterer: The September When – HuggerMugger 30

The September When feirer sitt feteste album i Grieghallen.

I år er det 30 år siden albumet Huggermugger ble sluppet. 11. oktober inntar The September When Grieghallen med en storslagen feiring av albumet som virkelig løftet supergruppa opp i elitedivisjonen.

«Denne kvelden blir en feiring av Huggermugger og 90-tallet. Publikum skal få oppleve hele albumet live, men målet vårt er å lage en uforglemmelig konsertopplevelse med musikalske øyeblikk fra hele karrieren vår. Konserten blir også en hyllest til våre brødre Morten og Stene», forteller Morten Abel, Helge Hummervoll og Gulleiv Wee.

The September When, med Morten Abel i spissen, er ett av sin generasjons mest definerende norske band, og Huggermugger fra 1994, regnes som bandets mest fullendte album. Platen har tålt tidens tann uforskammet bra, og låter sofistikert, følsomt og massivt på samme tid. Det inneholder også noen av Abels fineste øyeblikk som tekstforfatter, som på den udødelige hiten «Cries Like A Baby».

Albumet solgte over 100 000 eksemplarer da det ble sluppet, og sikret bandet legendestatus i norsk rock.

Nå er bandet klare for å skape nye minner, og det er et revitalisert band i toppform som inntar Grieghallen 11. oktober.

Sist oppdatert: 04/16/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt