Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

The September When

  • Sandvigå 1, Stavanger
  • +47 51537000
  • 12. desember 2019 - 13. desember 2019
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

The September When er tilbake i storform, og 13. desember runder de av året med en storslått avslutningskonsert i Zetlitz!

The September When er tilbake i storform, og 13. desember runder de av året med en storslått avslutningskonsert i Zetlitz!

The September When, med Morten Abel i spissen, er et av sin generasjons mest definerende norske band. Bandet står bak en imponerende rekke udødelige hits, og 2. juni beviste de at de fremdeles er i toppklasse etter et fyrverkeri av en konsert utenfor Konserthuset i Stavanger.

Med slipp av klassiske album som «Huggermugger» og «Mother I've Been Kissed», satte The September When en ny standard for norsk rock. Musikken har vist seg å tåle tidens tann bemerkelsesverdig bra, og det er rett og slett en sann fryd å gjenoppdage den knallsterke låtkatalogen med hits som «Bullet Me», «Cries Like A Baby» og «Can I Trust You» i 2019.

I desember runder The September When av et år hvor de virkelig har fått børstet støv av gamle kunster med en festkonsert i Zetlitz! "Noen spurte om vi ville ha en siste spillejobb", sier Morten Abel, "og det ville vi". Noen ganger er det så enkelt.

Konserten spilles i Zetlitz med stående publikum.
18års aldersgrense
På dette arrangementet er det alkoholservering. Er du under 18 år finner du vergeskjema her.

For kjøp av rullestolplass, vennligst ta kontakt med billettskranken på telefon 51 53 70 00, eller billett@stavanger-konserthus.no

Foto: Jarle H. Moe

Arrangør: Stageway Talent AS

  • Last Updated: 23.08.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 12. desember 2019 19:30 21:30

fr. 13. desember 2019 19:30 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
The September When
Your Recently Viewed Pages