Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

The Simon & Garfunkel Story

Overview

Et av Europas største og mest framgangsrike Simon & Garfunkel-shows kommer på Norgesturné!

Et av Europas største og mest framgangsrike Simon & Garfunkel-shows kommer på Norgesturné!

«Mrs. Robinson», «Bridge Over Troubled Water», «The Boxer», «The Sound of Silence». For ikke å snakke om «Scarborough Fair», «50 Ways To Leave Your Lover» og «Homeward Bound». Låter som har levd i og blant folk i over 40 år. Store hits i sin samtid, og udødelige evergreens den dag i dag. Bak denne enorme hitkatalogen står to navn: Paul Simon og Art Garfunkel, eller bare Simon & Garfunkel som duoen kalte seg.

Gjennom 60- og 70-tallet var de blant de aller største stjernene på himmelen. De solgte millioner av singler og album, og trakk like mange inn i konsertsalene. Etter albumet «Bridge over Troubled Water» i 1970 oppløste de samarbeidet, men har hatt sporadiske gjenforeninger etter dette helt fram til 2000-tallet.

I dette showet ser vi Dean Elliot som Paul Simon og Jonny Smart som Art Garfunkel. De leverer fremragende prestasjoner og har fått kritikere og publikum over hele verden til å juble. Begge er kjente fra flere av Londons West End musikaler og «The Simon and Garfunkel Story» har blitt spilt for fulle hus de siste årene i Europa, USA og Canada. Forestillingen skildrer historien til Simon & Garfunkel, og vi får selvsagt høre alle de store hitene. Dette er kort sagt en kveld med svært mange klassikere i versjoner som er så nær originalen som det er mulig komme.

Arrangør:
Stageway, 929 produksjon & Bestermann

  • Last Updated: 21.12.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 13. september 2019 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
The Simon & Garfunkel Story
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad