VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Viken HALDEN

The Sinatra Songbook

Overview

The Sinatra Songbook i Halden

The Sinatra Songbook er et hardtswingende jazzband med forkjærlighet til det beste av amerikansk underholdningsmusikk fra det forrige århundre.Med crooneren Ingar Kristiansen i front er de kjent for alltid levere utadvendte og inkluderende konserter som man blir i godt humør av.Ensemblet er sterkt inspirert av de store jazzsangerne fra 40-, 50- og 60-tallet, som Sammy Davis jr.,Billy Holiday, Bobby Darin, Sarah Vaughan, Mel Tormè, Ella Fitzgerald, Dean Martin, Nancy Wilson og selvfølgelig Francis Albert Sinatra.Men i stedet for å imitere har de tilpasset og arrangert om musikken til å få et mer jazzete og moderne uttrykk i egen stil. De har også skrevet egne låter som er tro mot tradisjonen.

The Sinatra Songbook har turnert landet på kryss og tvers en rekke ganger, hvor de har spilt på jazzklubber, i kulturhus og på festivaler. I tillegg har de hatt flere tv-opptredener, bl.a en helaftens konsert med Kringkastingsorkesteret.Bandet har sluppet tre kritikerroste album"The Sinatra Songbook", "Urban Breeze" og "Let There Be Love".

Påmelding til ack@halden.net eller 92600712.
Velkommen!

  • Last Updated: 16.09.2020
  • Source: Halden Turist
Dates

fr. 16. oktober 2020 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
The Sinatra Songbook
Your Recently Viewed Pages