Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

The Tape Face Show

Fornøyelig, absurd, ironisk, krampaktig, gåtefull og hysterisk morsomt er ord som kan beskrive The Tape Face Show.

Fornøyelig, absurd, ironisk, krampaktig, gåtefull og hysterisk morsomt er ord som kan beskrive The Tape Face Show. Gjennom enkel, men intelligent humor har Tape Face skapt et show tilgjengelig verden over. Hverken alder, språk eller kultur skal hindre oss i å kunne gapskratte av et av verdens mest humørfylte show.

Karakterern Tape Face er skap og fremstilles av Sam Wills, nyzealenderen som har gjort amerikaner av seg. Suksessen har vært stor og Tape Face har opptrådt verden over som for eksempel på Edinburgh Festival Fringe, Toronto and Motreal Festivals og London´s West End og mange, mange steder mellom Paris og Beijing.

Tape Face beveger seg i et ukjent landskap hvor han berører sjangre som mimeteater, stumfilm, magi, dukketeater, Motown — og filmene til Patrick Swayze.
Tape Face er en nysgjerrig og ettertenksom sjel som tilnærmer seg andre mennesker og ting som potensielle venner – eller som leketøy. Her får vi syngende sko og tomme kjoler som danser. Tape Face skaper en verden av muligheter hvor det eneste sikre er latteren!

Velkommen til et annerledes show for hele familien.
Billettpris:
Ordinær: 350

Sist oppdatert: 06/15/2024

Kilde: VisitGrenland AS

Sider du nylig har besøkt