Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

The Tape Face Show

Mer info

Gjør deg klar for høstens morsomste forestilling når Tape Face kommer rett fra Las Vegas til Ullensaker Kulturhus!

The Boy With Tape on His Face, nå kalt Tape Face, kommer til kulturhuset i oktober og her blir det mulig å le godt og lenge, rett fra magen!
Med enkel, smart og sjarmerende humor, har Tape Face skapt en av de mest tilgjengelige og underholdende show verden noensinne har sett.

Forestillingen passer også supert for fremmedspråklige og deg med nedsatt hørsel, det er ingen tale.

Om Tape Face:
Sam Wills fra New Zealand begynte sin karriere som gateartist, og traff full pott på humorfestivalen Fringe i Edinburgh i 2010. Deretter gikk det slag i slag og han fyller nå teatre over hele verden. Han ble for alvor internasjonalt kjent da han deltok i America's got Talent i 2016. The Boy with Tape on his Face endret etter hvert navnet sitt til Tape Face, men er fortsatt samme karakter med universell appell. Hans søte, skjeve, dype og morsomme personlighet overskrider barrierene av språk og kultur. De senere årene har han holdt til i Las Vegas med sin egen scene og show.

Tape Face kan også skilte med eget show i Londons West End, Paris, Bejing og turnert de største humorfestivaler og scener i Europa og USA., delt scene med Tim Minchini på BBC Comedy Proms, opptrådt på den årlige, kongelige gallakvelden The Royal Variety Performance i London og gjestet Jason Manford i ITV's Comedy Rocks. De siste årene har Sam Wills popularitet eksplodert, og vi er stolte over at han besøker Ullensaker Kulturhus for første gang.

«Utterly spectacular! Endlessly inventive, hysterically funny. Sublime physical lunacy – fight for a ticket.» Time Out

«the last word in silent comedy» The Guardian

«simply joyous, sometimes mesmerisin» The Times

«A truly magical experience» Chortle.co.uk


For ledsagerbill. kontakt Ullensaker Kulturhus. Må hentes ut i kulturhusets billettutsalg mot fremvisning av gyldig ledsagerbevis.

Parkering mot avgift i tilknytning til Ullensaker Kulturhus. Tog og busstasjon ligger vis a vis.

For mer informasjon se www.ullensakerkulturhus.no og Facebook.

Sist oppdatert: 07/15/2024

Kilde: Visit Greater Oslo

Sider du nylig har besøkt