Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

THE TRUMAN SHOW - 21/8 KL. 18:00

Regi: Peter Weir. USA, 1998. Engelsk tale, norsk tekst. Format: 35mm. 1t 43min. Aldersgrense: 11 år.
Pablo Tellez presenterer The Truman Show

Jim Carrey er en av mine favorittskuespillere og jeg har sikkert sett Dum og dummere i overkant av 100 ganger. I tillegg dro jeg og noen kamerater, iført dress og slips, på premieren til Dum og dummere 2. Denne var egentlig ganske dårlig, men jeg så den likevel ytterligere tre ganger på kino. Første gang jeg så Carrey i en litt annerledes og mer seriøs rolle, var i filmen The Truman Show. Denne har fulgt meg helt fra ungdommen og var som krutt for mine første ordentlige eksistensielle spørsmål om liv og mening, og har vært aktuell i ulike stadier i livet mitt. Jeg tenker at den spesielt kan være relevant i dag hvor en kan trekke paralleller til mange kanter i dagens samfunn.
Pablo Tellez (f. 1991) er musiker og spiller i mange ulike prosjekter, som blant annet Birgitta Alida, Heatwaves, Modal Trafikk og John Olav Nilsen & Nordsjøen. I tillegg til å være musiker er han utdannet musikkterapaut og jobber til daglig med mennesker med psykoselidelser.

Rullestolbrukere
Cinemateket har rullestolplass på første rad. Dagens billettsystem har dessverre begrensninger ved bestilling av rullestolplasser. Derfor ber vi deg vennligst om å kontakte oss på post@cinemateketbergen.no før du kjøper billett som krever plass til rullestol. Vi jobber med å få på plass en billettløsning som er bedre egnet til dette og beklager ulempene det måtte medføre.

Sist oppdatert: 07/20/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt