Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger STAVANGER

The Unguided (S)

Overview

The Unguided tilbake til Folken! Etter ett forrykende show på Brynerocken i august i år er det nå klart for en ny runde med The Unguided.

The Unguided tilbake til Folken! Etter ett forrykende show på Brynerocken i august i år er det nå klart for en ny runde med The Unguided. Lørdag 28. mars bringer Brynerocken booking bandet tilbake til Folken. Denne gang som hovedband. Forrige besøk på Folken var som support for Dead By April.
The Unguided er ett av Sveriges aller beste metalcore band og ble stiftet av Richard Sjunnesson og broren Roger Sjunnesson, begge med en fortid i Sonic Syndicate. Bandet er signert på Napalm Records og deres plate "And The Battle Royale" har tatt metal verden med storm.
The Unguided er ute med ny låt som heter "Seth". Brynerockens publikum sto måpende og beundrende tilbake når bandet gikk av scenen. Allerede backstage ble der lagt planer om ny konsert, denne gangen på Folken.

Pluss support TBA.
Dører 20.00

Konsertstart 21.00

Aldersgrense 18 år eller med verge.
Event på Facebook

  • Last Updated: 06.01.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 28. mars 2020 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
The Unguided (S)
Your Recently Viewed Pages