Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

The Waterboys

Overview

The Waterboys har i over tre tiår tatt publikum med på en musikalsk reise gjennom folk, rock, gospel, soul og keltisk musikk, stadig i endring og med et mål om å gi publikum noe uventet.

The Waterboys har i over tre tiår tatt publikum med på en musikalsk reise gjennom folk, rock, gospel, soul og keltisk musikk, stadig i endring og med et mål om å gi publikum noe uventet. I mai slapp de et nytt album med navnet Where the Action. Et album med fabelaktiv låtskriving, eksprementering og musikal briljians. Q Magazine omtaler The Waterboys som "the original Mumford And Sons" sier sitt om bandets enestående posisjon. Vi gleder oss til en perfekt kveld i selskap med Mike Scott og udødelige sanger fra en lang karriere!

The Waterboys ble dannet i London i 1983. Som vokalist og låtskriver har Mike Scott en naturlig posisjon som leder av bandet og sammen med fabelaktige Steve Wickham har han nærmest skapt en egen sjanger med The Waterboys, en ytterst vellykket miks av keltisk tradisjonsmusikk og storslått, melodiøs rock – eller "The Big Music"! Bandet nådde stjernene med "Fisherman's Blues" i 1988.

Arrangør: Stavanger konserthus i samarbeid med Bergen Live

 

  • Last Updated: 28.06.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

sø. 3. november 2019 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
The Waterboys
Your Recently Viewed Pages