Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

The Wonderful World of Disney On Ice

  • Ishockeyveien 1, Stavanger
  • +47 51530814
  • 1. februar 2019 - 3. februar 2019
  • (5 Upcoming Dates)
Overview

Underholdning for både gutter og jenter, voksne og barn. Herlige historier som skaper gode, varige minner og varme følelser hos alle generasjoner! Opplev en fortryllende verden full av eventyr når familieshowet på is med The Wonderful World of Disney On Ice kommer til DNB Arena 1. til 3. februar.

Bli med Mikke, Minni, Donald og Langbein på en reise med fargerike tilbakeblikk og feiring av gode minner sammen med familien.
Dory er tilbake sammen med Nemo og Marlin fra Disney •Pixars Oppdrag Dory, reis til vinterkledde Arendell sammen med søstrene Anna og Elsa og den morsomme Olaf fra Disneys Frost hvor de lærer at den største magien er ekte kjærlighet. Buzz og Woody får deg til å hoppe opp i stolen av fryd. Simba, Timon og Pumba vandrer over savannen. Sjasmin, Aladdin og Genie viser at vennskap gjør deg modig. Mange av de andre Disney-prinsessene dukker også opp på isen. Vi vet at mange av de yngste blant publikum opplever sin første forestilling her hos oss. Derfor er vi opptatt av å gjøre dette besøket uforglemmelig også for dem. Familieshowet Disney On Ice er blitt en tradisjon for mange og er et flott julegavetips som både barn og voksne har glede av.

Alle karakterene snakker norsk.

  • Last Updated: 05.11.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 1. februar 2019 19:00

lø. 2. februar 2019 10:30

lø. 2. februar 2019 14:30

sø. 3. februar 2019 10:30

sø. 3. februar 2019 14:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
The Wonderful World of Disney On Ice
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad