Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Thee K-Otics + Ty-Grr!

Lørdag 2. desember. Lobbyen.
Dørene åpner 20:00 - Konsertstart 21:00.
Support: TBA. 18 års aldersgrense.

Thee K-OTICS slippfest: «We The Thee»

Rock 'n' roll ain't dead! Mulig at den har støttestrømper og løstenner, og en skål med sammenklistra karameller i pyntehylla som samler støv, men lever... det gjør den så sannelig. Garagerockerne og protopunkerne Thee K-OTICS ser seg selv som livlege i denne sammenhengen, og har et medisinkabinett sprengfylt med influenser.

Debutalbumet «We The Thee» er en kur mot både artrose i sjela og leddgikt i øregangen, forkledd som LP-plate. "For a spoonfull of sugar helps the medicine go down" … Stikkpille ble vurdert som format, men da fikk ikke Westergaard Records fra Trondheim plass til logoen sin på produktet.

Nå inviterer Oslo-bandet til storstilt fest i sin nye hjemby for å feire årets store platebegivenhet - bli med og spark ut syltetøyet en gang for alle 2.desember!

Ty-grr! begynner nå å få skikkelig sving på sakene! De leverte en heidundrende konsert under Eat The Rich i slutten av august og blir bare bedre og bedre for hver gig. Bandet består av fem Nordtrøndere som synger flerstemt og spiller pop & rock med trøkk & driv. Ved hjelp av to fuzzgitarer, trommer, bass og en synthborg presenterer de ny musikk med bredt sjangerspenn samtidig som de har en fot godt plassert i nittitallets indiescene. Navn som Dinosaur Jr. og Motorpsycho blir ofte nevnt når folk skal sammenligne. Men de er MYE mere enn som så.. Mye vreng, melodier og harmonier!

Sist oppdatert: 10/04/2023

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt