VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland

Thom Hell & Andreas Ulvo - Julesanger // Ogna Scene

  • Nordsjøvegen 4246, Sirevåg
  • +47 51438220
  • 4. desember 2020
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

«Julesanger» er en plateutgivelse med duoprosjektet: Thom Hell (vokal) og Andreas Ulvo (piano, synth). Platen ble spilt inn 1 april (helt sant!) og mikset dagen deretter. Målet med platen var å lage noe enkelt og intuitivt over kjente og kjære julesanger;

«Julesanger» er en plateutgivelse med duoprosjektet: Thom Hell (vokal) og Andreas Ulvo (piano, synth). Platen ble spilt inn 1 april (helt sant!) og mikset dagen deretter. Målet med platen var å lage noe enkelt og intuitivt over kjente og kjære julesanger; At fremførelsen skulle være upretensiøs, i motsetning til slik vi er vant med å høre høytidssanger. For at nerven og spontaniteten ikke skulle forsvinne fra innspillingen, ble det bare gjort ett opptak av hver låt, med enkle overdubs der man i ettertid følte det trengtes.

Andreas Ulvo (f. 1983), pianist og keyboardist fra Eidskog i Hedmark. Han har mastergrad i jazz og improvisasjon fra Norges Musikkhøgskole. Han er aktiv med flere egne prosjekter Andreas Ulvo ensemble, Eple trio, Innlandet og sitt eget soloprosjekt, med flere utgivelser. Han har også jobbet med band og artister som Ingrid Olava, Mathias Eick, Solveig Slettahjell, Ellen Andrea Wang, Karl Seglem m.fl.

Thom(as) Hell(and) (f. 1976), multiinstrumentalist og vokalist fra Hånes i Kristiansand. Autodidakt. Har utgitt 8 album som soloartist og vunnet 3 spellemannpriser: 2 som årets artist og 1 som årets popkomponist. Har på jobbet som produsent og medvirkende med bla Jonas Alaska, Matilda, Jonas Fjeld og Marte Wulff. Thom Hell har også deltatt i Hver Gang Vi Møtes, samt vunnet Det Store Korslaget

  • Last Updated: 05.03.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 4. desember 2020 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Thom Hell & Andreas Ulvo - Julesanger // Ogna Scene
Your Recently Viewed Pages