VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Thomas Dybdahl - Solo

Overview

Med sitt niende album «Fever» overrasker Dybdahl alle dem som forbinder artisten med sår melankoli. Her møter vi en "fri og leken Dybdahl", melder Dagbladet. Vi gleder oss til å få oppleve både nytt og gammelt fra Thomas i Håkonshallen – en konsertsal som han kler bedre enn de fleste. Denne kvelden spiller Dybdahl i soloformat.

Konsert 1:
16.15 Dørene åpner
17.00 Konserten starter

Konsert 2:
19.15 Dørene åpner
20.00 Konserten starter

For som Stavanger Aftenblad skriver i sin anmeldelse: "Thomas Dybdahl har lagt fra seg melankolien og steget inn i et funky og soulfylt univers." Det et nytt groove i musikken til Dybdahl denne gangen. "En nær perfekt soul-vandring" skriver Aftenposten. "Fri og leken Dybdahl", melder Dagbladet.

Hva har skjedd?
Vel, for det første har Dybdahl reist hjem – bokstavelig talt, til sitt eget hjemmestudio i Sandnes, etter å ha laget flere plater i fornemme innspillingsstudioer med internasjonalt renommerte produsenter og medmusikanter.

Uten å behøve å bekymre seg for å kaste bort kostbar studiotid, begynte han å eksperimentere – blant annet ved å kople Telecasteren til en antikk, firespors Tandberg-opptaker – og lot instinktene styre arbeidet, med tanke på å komme opp med en single.

Snart ble det klart at en ny, musikalsk gullåre var avdekket. Kassegitaren ble lagt bort tidlig i skriveprosessen.

Albumet ble utgitt 13. mars via Petroleum Records – samme uke som Norge stengte ned. Vi gleder oss over at det nå endelig blir anledning til å høre den nye musikken live – i den unike konsertsalen Håkonshallen, som Dybdahl kler bedre enn de fleste.

  • Last Updated: 05.08.2021
  • Source: Visit Bergen
Dates

fr. 3. desember 2021 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Thomas Dybdahl - Solo
Your Recently Viewed Pages