Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark PORSGRUNN

THULSA DOOM

  • Sort & Blå Scene , Jernbanegt 2, Porsgrunn
  • 22. januar 2022 - 23. januar 2022
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

THULSA DOOM til Rockeklubben i Porsgrunn. 

Thulsa Doom er et rockeband fra Oslo med stor, men spredt, fanbase i inn og utland. De har samme besetning som da de startet i 2000.
12 november kommer deres femte album, og heldigvis er de fremdeles dette bandet som belønner sine lyttere med noe litt annet enn de har forventet. Fordi folk fortjener noen overraskelser i livet sitt, og de beste overraskelsene er gjerne når man overrasker seg selv, slik som Thulsa Dooms trofaste fans har blitt vant til.

Mange vil omfavne denne strengt kuraterte reisen gjennom de siste 50 og de neste 20 årene med hard rock som de møter på plata Ambition Freedom. Mange mellomeuropeere vil nok savne Stoner-Rock-Legendene som de har kjøpt billett for å se, men de er her, de også! Hør på de monumentale trommene! Hør en voksen flokk gitarer samles ved vannhullet før de dundrer over slettene. Noen ganger er det som om lyden kommer fra inni din egen kropp.

Altfor lite er også skrevet om Thulsa Dooms meloditeft. Det er mjukt og hardt på samme tid, det er ofte tostemt, oftere trestemt. Den standhaftige kjærligheten til Kiss og sånn er åpenbar. Viljen til å gjøre noe forvirrende er urokkelig. Pop er en diagnose.

Plata er innspillt i Caliban Studio Storsjøen med forarbeid i Ollis' leilighet og etterarbeid i Hennings leilighet. Nå skal den lanseres i Europa og andre steder før Thulsa Doom håper at verden og med dens gjeldende retningslinjer er klar for besøk.

THULSA DOOM + support
Lørdag 22. januar 2022
18 år leg plikt

Dørene åpner kl 20.00
support kl 21.00
Thulsa Doom kl 22.00

  • Last Updated: 18.11.2021
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 22. januar 2022 20:00 2:00

sø. 23. januar 2022 20:00 2:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
THULSA DOOM
Your Recently Viewed Pages