VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet RINGSAKER

Ti på hjul - kulturminnetur

Overview

Ti kulturminner - ti turer. Utforsk ulike kulturminner i Ringsaker til fots eller via sykkel eller bil.
Ringsaker har en rik kulturarv og uttallige kulturminner rundt om i kommunen. Disse kulturminnene blir mer interessante når historiene bak dem fortelles. I formidlingsprosjektet «Ti på hjul» kan du bli kjent med Ringsakers kulturarv. Det er lagt opp ti turer til ti utvalgte kulturminner. Turene har en egen turbrosjyre, og ved hver post er det mulig å søke opp mer informasjon om det enkelte kulturminnet. HER finner du turbrosjyre. Brosjyren finner du også på kommunens servicekontor i Brumunddal (Brugata 2), på turistkontoret i Brumunddal, Infoteket på Nes, ved kommunens bibliotek, sportsbutikker og andre butikker/kafeer.

De utvalgte kulturminnene representerer ulike historiske epoker og har en bredde i tematikken. Samtidig er det kulturminner som er lett geografisk tilgjengelig for folk flest, og med parkeringsmuligheter relativt nært. Ved sju av ti poster er det mulig å sykle eller kjøre helt inntil kulturminnet. Kun èn post (post 3) går i ulendt terreng. Det er mulig å sykle til flere kulturminner i løpet av èn tur.

Se informasjonsfilm HER

Formidlingsprosjektet går fra 1. juli til 31. september 2020. Alle som har fulltført ti turer og sendt inn turbrosjyrer innen 10. oktober, er med i trekningen av flotte og relevante premier. Hovedpremien er overnatting med bespisning på KVARSTAD GÅRD for to personer eller en familie. Oppholdet blir skredersydd vinnerne. 


HER finner du mer informasjon om de ulike turene og premiene:

  • Last Updated: 03.09.2020
  • Source: Hamar Regionen Kultur
Dates

ti. 29. september 2020

on. 30. september 2020

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Ti på hjul - kulturminnetur
Your Recently Viewed Pages