Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Tidstyv + Malabari @ Good Omens

Mer info
TIDSTYV kommer endelig til Trondheim. De er så heldige å få med seg Trondheims legendariske hardrockere MALABARI. Her blir det trangt om plassene så sikre deg billett tidlig. Billettlink kommer…

TIDSTYV er «Et av landest mest spennende rockeband om dagen» skrev Checkpoint Charlie Stavanger da de sørget for en tidlig booking av Tidstyv.

Med tradisjonsrike røtter i Norges idylliske vestland, kommer kritikerroste Tidstyv i en vill fart. De leverer en catchy og hemningsløs pakke som oser av energi og særpreg. Frontet av Hanne Rye, fra Nordfjordeid, bunner dette i en unik ny sound som sjeldent er hørt i rocken. Bare etter sine første utgitte låter spilte de på prestisjetunge konserter som Klubbøya, under Øyafestivalen 2023, varmet opp for Bokassa på Vulkan Arena og spilt på en myriade av landets feteste scener. De har og høstet mange gode anmeldelser fra bl.a Ballade, Musikknyheter, Dagsavisen osv.

Mars 2024 ser den lenge etterspurte debutplata «Det Blir Bra Til Slutt» dagens lys. Etterfulgt av en omfattende norgesturné, og etter mang en radiolisting og playlisting, er det sterke antydninger fra en musikkbransje som følger nøye med på «et av landest mest spennende rockeband om dagen».

MALABARI er et helt nytt, eksplosivt tilskudd i Trondheims musikkmiljø. Med den ene foten plantet i hardrocken, den andre i metallen, er det nærmest ingen grenser for hva Malabari kan finne på å servere. Men det som er til felles for alle låtene er store gitarer, dundrende bass, enorme trommer og kraftfull vokal forent i en hardtslående, men svært melodisk innpakning.

Til tross for bandets korte levetid har de allerede gjort seg bemerket med å gå av med seieren i den årlige musikkonkurransen TM:Live i 2022, samt en utsolgt releasekonsert på Good Omens i april 2023, i anledning slipp av deres debut EP Welcome To Malabari. EP'n har allerede høstet gode ord lokalt og ikke minst internasjonalt, deriblant blitt kalt en "certified banger" av Glenn Fricker, bedre kjent fra den kjente musikkproduksjons-kanalen "SpectreSoundStudios.

2024 blir et aktivt år for Malabari, som kulminerer med slipp av deres kommende debutalbum!

Sist oppdatert: 04/01/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt