Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

TIMES SQUARE

Overview

Times Square. Regi: Alan Molyles. USA 1980. Aldersgrense: 15 år. Språk: engelsk. Tekst: norsk. DCP, 1t 41min.
Allan Moyles kultfilm fra 1980 er en lovsang til tenåringsopprøret og forteller historien om to jenter som møtes på en psykiatrisk avdeling i New York. De knytter bånd i en felles følelse av fremmedgjøring og drar på rømmen sammen på spektakulært vis!
Kvikke, gatesmarte Nicky (Robin Johnson) vil gjerne bli rocker, mens Pamela (Trini Alvarado) er sky og isolert og har en velstående far som kjemper for å rydde opp på Times Square. Johnny DeGuardia (Tim Curry) er den sympatiske DJ-en som promoterer The Sleez Sisters, den nystartete punkgruppen deres.
Se her for info om, og kjøp av, Cinematekets filmkort.
Rullestolbrukere
Cinemateket har to rullestolplasser på første rad. Dagens billettsystem har dessverre begrensninger ved bestilling av rullestolplasser. Derfor ber vi deg vennligst om å kontakte oss på post@cinemateketbergen.no før du kjøper billett som krever plass til rullestol. Vi jobber med å få på plass en billettløsning som er bedre egnet til dette og beklager ulempene det måtte medføre.

  • Last Updated: 17.01.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

ti. 25. januar 2022 20:15 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TIMES SQUARE
Your Recently Viewed Pages