Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Tipping Point

Mer info

Hva kreves for å holde balansen når det som virker stabilt plutselig faller sammen? Møt fem sirkusartister og en musiker i en røff verden bygget av trosser, metallrør og vaiere. Gjennom akrobatikk, luftige sprang, hårhenging og forvrengninger beveger de seg med, mot og på tvers av rammene.

Tipping Point – Balancing in a Time of Change er en sirkusforestilling om strukturer – både av den menneskelige typen og dem som holder samfunn og demokrati sammen.

I visse strukturer holdes formen sammen av spenninger, balanse og krefter som drar i ulike retninger. Den minste forandring kan få hele konstruksjonen til å kollapse. Hva skjer når det mest grunnleggende faller sammen? Hvem kommer i klem og hvem blir fri?

Tipping Point er en påminnelse om at ingenting er uunngåelig og at forandring er mulig.

Svenske Cirkus Cirkör er det største sirkuskompaniet i Skandinavia, og siden oppstarten i 1995 har de turnert verden over og skapt opplevelser der det umulige blir mulig. Kompaniet har gjestet Festspillene ved flere anledninger til stor suksess, sist i 2016 med forestillingen Limits.

Tipping Point er Circus Cirkörs nyeste forestilling, og har urpremiere vinteren 2024.

Foto: Carlos Zaya

Informasjon

​Tipping Point er skapt med tanke på et voksent publikum, men Cirkus Cirkör appellerer til mennesker i alle aldre og forestillingen har derfor ingen anbefalt aldersgrense.

Sist oppdatert: 02/26/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt